Vendéglátóipari innovációk (3).png

Egy nem mindennapi Spin-off Klub eseményre invitál Titeket a Menedzsment Campus Kompetencia Központ. A téma ezúttal az Apátúr Sörház, mint újszerű működési modell a vendéglátóiparban. Szó lesz többek között a tradíció és innováció kapcsolatáról, ennek marketing jelentőségéről, illetve a pozicionálásra gyakorolt hatásáról. Továbbá betekintést nyerhettek a sörfőzés mesterségébe is. Az informatív rövid előadások után egy közös sörkóstolón vehettek részt Horváth Zsolt sörfőző mester vezetésével. A sör mellé sörházi ízelítőket kínálunk Nektek.

Programterv:

  • Sárai-Szabó Kelemen Perjel, Szent Mór Bencés Perjelség: a bencés sörfőzés hagyományai, a bencés rend és a Széchenyi István Egyetem kapcsolata
  • Paris Noble:  Az Apátúr Sörház pozícionálása, arculat- és brandépítés
  • Horváth Zsolt sörfőző mester: A sörfőzés rejtelmei, a sörház jelenlegi kínálatának bemutatása
  • Sörkóstoló
  • Kötetlen beszélgetés

Időpont: 2022. április 12. 17:30
Helyszín: Győr, Széchenyi tér 7, Apátúr Sörház,

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Helyek korlátozott számban elérhetőek, ezért kérünk Titeket csak akkor regisztráljatok ha el is tudtok jönni!

Regisztrálni lehet az alábbi linken: https://startup.sze.hu/spinoffklub

Regisztrációs határidő: 2022.04.11. 20:00

A szervezők a programváltozás jogát fenntartják.

Az NKFI Alapból megvalósuló projekt. Projektazonosító: 2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00019